Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2013 17:54 - Вижте медийната империя на Делян Пеевски
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 11790 Коментари: 16 Гласове:
34


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Представяме на Вашето внимание пълния списък на сайтовете, телевизиите, радиата, вестниците и списанията, които са явна или скрита ( пълна или частична) собственост на Делян Пеевски и Цветан Василев.
Сайтовете на Пеевски: • Blitz.bg
• Vsekiden.com
• Bnews.bg
• Monitor.bg
• Inews
• econ.bg
• sporta.bg
• get.bg
• Livenews.bg
Class.bg
Afera.bg
БГНЕС
Вестниците на Пеевски: • „Уикенд”
• „Шоу”
• „Всеки ден”
• „Телеграф”
• „Монитор”
• „Политика”
• „Новинар”
• „Борба” – Велико Търново
• „Марица” – Пловдив
• „Струма” – Благоевград
“Засада”
“Стандарт”
” Преса”
“Труд”
“24 часа”
“168 часа”
“19 минути”
“Супер 19″
“Галерия”
Europost
Телевизиите на Пеевски: • ТВ7
• News7
• The Voice – музикална телевизия
Телевизия ALFA
Радиата на Пеевски:
• Magic
• The Voice
• “Витоша”
• “Веселина”
Списанията не Пеевски:
• „Топ Гиър”
• „Аутобилд”
• „Хелоу”
• „Уикенд за жената”
• „Биограф”
• “Тема”
“Love story”
Цветан Василев и Делян Пеевски упражняват влияние върху БТВ чрез процентите на техния длъжник Красимир Гергов. Списъкът непрекъснато се допълва с нови придобивки или с контрол чрез разпространителската мрежа на Пеевски.  НА ТЕЗИ ТЪПЪНАРИ ПОДХОЖДА САМО ТОЗИ ЦВЯТ! А ЗАЩО НЕ И:︻╦̵̵͇̿̿̿̿︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤──..$$$$$$$$$$$$$$$@ %%%%Q ######## %‹(•ї•)› АЛЕЛУЯ!── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ПОЗВОЛЯВАМ СИ ДА ПРЕ - ПУБЛИКУВАМ ТОВА, ЗАЩОТО ТОВА ПРАСЕ ВСЕ ОЩЕ Е В ДАНС И МЕ БЛОКИРАТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН, НО МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СА УЧИЛИ МАЛКО ПОВЕЧЕ!  ЛРЕДЛАГАМ ДА ГО ЯДЕМ НА КОЛЕДА! А ЗАЩО НЕ И СЕГА?! МНОГО ТЪПЪНАР, МНОГО ШОПАР И КРАДЕЦ! ЕБИ МУ МАМАТА!!!! НИКОЛАЙ НИКОЛОВ



Гласувай:
38




1. milady - Bravooo ,NIki..:))))))))
19.06.2013 18:22
Dobre , 4e t isi tuk. da mi e interesno.:) POzdravi JULIA
цитирай
2. zarenkow - Поздрави. :)
19.06.2013 19:53
Поздрави. :)
цитирай
3. sande - И тоз човек йощ живее между нас?
19.06.2013 21:05
Иван Вазов
цитирай
4. анонимен - Брей!
20.06.2013 09:45
Здраво се е напапкало момчето.
цитирай
5. demograph - Бойкотирайте всичко това
20.06.2013 13:04
Изключете от телевизионните си програми това. Изтеглете авоарите си от банките му. Спряхме да ползваме ток и енергийната мафия полудя. И тоя ще полудее като го лишим от вниманието си.
цитирай
6. dushevadka - От вчера бтв е собственост на Тайм ...
20.06.2013 14:17
От вчера бтв е собственост на Тайм уорнър и няма нищо общо с Пеевски.
цитирай
7. yotovava - От вестниците мъжът ми купува един-два,
20.06.2013 14:27
само той ги чете :))))))))))
Въпросът е как се прави такава империя. Не става май със закуски, нали?
цитирай
8. vencivvg - Браво
20.06.2013 14:32
Всички сайтове и вестници на Пеевски събрани накуп - браво на автора.
Никой нормален човек не трябва да ги чете.
Само livenews.bg ме съмнява че е на Пеевски. Общо взето, като им чета статиите и им гледам видеото мисля че те са анти-Пеевски.
цитирай
9. nedovolen - За евреите, Пеевските и др. подобни
20.06.2013 15:48
Те са силни, защото ние повярвахме, че са силни. Твърдят, че са богоизбрани, а всъщност са само роби на едни невероятно зли демони. Осъзнаем ли истината, с евреите е свършено.

Джордж Сорос протяга ръце да заграби пряко цялата власт в България. Не че досегашните правителства от 23 години насам не бяха послушни на евреите. Нещо повече, половината ни политици са от еврейски произход. Андрей Луканов, Филип Димитров, Стефан Софиянски, Надежда Михайлова-Неински, Георги Пирински, Сергей Станишев… Много са, да не ги изброявам. Снимките на Бойко Борисов, който целуваше Стената на плача в Йерусалим не са тайна. Яни Янев пък се хвалеше, че от Мосад го инструктирали как се прави политика. Волен Сидеров го каниха няколко пъти в Изсраел на техни разноски. Политиката ни през последните 23 години не беше българска, а еврейска. Затова българският народ измира.

Сега обаче евреите явно са решили нещо още по-лошо. Не знам какво са намислили, но то няма как да е добро за нас. Еврейката Цветелина Бориславова, милиардерка, разпространителка на ГМО продукти решила да прави партия и да взема властта. Тая трябва да бъде съдена за геноцид и екзекутирана, а тя иска да поеме ръководството над нашата Родина. В нейна услуга са се поставили и подчинените на Сорос неправителствени, а всъщност надправителствени организации като Антибългарския хелзинкски комитет, например. Шалом също е в мръсната игра. Значи играта наистина е много мръсна.

Не можем и не бива да бъдем безразлични. Да стоим безучастни и само да наблюдаваме, ще е сигурна смърт за нас. Ние трябва да реагираме и е крайно време да решим как да го направим.

Рецепти и съвети не смея да давам. Но искам да предложа на вашето внимание текст, който написах през 2009 година. Четете и преценявайте дали не съм бил прав тогава. Само помнете, че тоя път нямаме много време.

20 юни 2013 година

Сорос ще ни помага да измрем


Викахме и продължаваме да викаме срещу комунизма. А упорито отказваме да разберем, че комунизмът е еврейско дело, и че комунистите се подчиняват пряко на Световния ционистки център. И че зад всички комунистически зверства стои еврейската ръка.

"Бой се от данайците, дори когато носят дарове!" Тази древна поговорка не бива да се забравя. Ето защо поне аз винаги съм нащрек, когато някой доказан злодей обяви решението си да ми помогне. В случая - Джордж Сорос. Същият, който финансира фондацията "Отровено общество" и кримизащитния Антибългарски Хелзинкски комитет. Вижте го сега какво казва тоя античовек:

"Милиардерът инвеститор Джордж Сорос заяви, че Европейският съюз трябва да направи повече, за да помогне на затруднените източни региони, включително да придвижи по-бързо молбите на държавите членки за присъединяване към единната валута. Това съобщи EU Observer."

ЕС да ни помогне, ама как точно? Като ни присъедини към еврото. И какво ще се случи като ни присъедини? Ами същото, което се случи в Германия преди време. Там две марки бяха едно евро, като при нас. После цените се обърнаха в евро, тоест вместо марки, на етикетите вече пишеше евро. Заплатите обаче си останаха със същите цифри. И какво излезе? Излезе шоково двойно увеличение на цените. Така ще стане и в България. И после какво ще стане? Ами после ще измрем. Бързичко, защото няма да има и храна с какво да си купим. За отопление, осветление и подобни луксове не говоря. ЕС и Сорос това ще ни докарат, те друго не могат. И не искат.

Е, да си признаем, за някои може и да има помощ. Ама за кого? Ами че тоя извратеняк си го казва направо: "В интервю той призова ЕС да разработи специална стратегия, която да облекчи трудностите, пред които е изправено ромското население в региона." А българите да духат супата.

Айде сега викайте Ура за Джордж Сорос, световния измамник, международния мошеник. Възхвалявайте спекуланта Сорос, който плаща на адвокати за защитават циганските банди. И се надявайте на ЕС. Да, надявайте се, защото тоя път ще се наденете, ама много яко. Ще се наденете на кол. Хелмут имах предвид, вие да не си помислихте нещо друго.

Ноември 2009

Автор: eltimir Категория: Политика
цитирай
10. vencivaleri1951 - Здравейте!
20.06.2013 16:02
Мразиме Пеевски щото е дебел, щото е богат, щото е избран за народен представител, щото си развали дослука с Борисов ...или защото ние не сме на неговата позиция.

И друго нещо. Години наред голяма част от нас/избиратели и данакоплатци/ скачаха по площадите и искаха КАПИТАЛИЗЪМ . Е получихме го, но взе нещо да ни убива пустия му строй. Казвате, че не е честно този охранен младеж да е толкова богат. А кой е казвал че капитализъмът е честен строй. Не вярвате на левите политици какво ви говорят...не вярвайте. Четете западните класици за това що е капитализъм. Ето ни примерно: Зола, Дикенс, Драйзер, Джек Лондон, Стайнбег, Лорка...
Четете статистически данни как 1% от населението на земята притежава над 40 % от капитала на човечеството и как процентът на притежанието нараства и ще нараства непрекъснато. Защо у нас след като сме се хванали на същото хоро нещата трябва да са други. Какво значение има , че Пеевски е богаташа, а ние драги колеги от Блог бг сме изтеглили късата клечка. Какво значение има ако някой от нас бе на местото Пеевски , а той беден и едва свързващ двата края.
Нищо ! Като се променят местата на събираемите сборът не се изменя. Или ще кажете справедлив капитализъм е този в който капиталистите сме ние, а другите да духат супата...Може би сте прави , но супата в момента е на нашата маса/(
цитирай
11. bainiki - ЩЕ ВИ ПУСНА И БАНКИ!
20.06.2013 16:04
azop написа:
И при мен има блокаж, заради това мекотело Апостолофф, от ГДБОП!

Браво за инфото, не видях банки...

НЯМА ПРОБЛЕМ, СЕГА ЩЕ ВИ СПОМЕНА САМО ПИБ...... И ТОЛКОВА! БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРА НА ЕЛТИМИР, И АКО Е ПИСАЛ ПО ТОЗИ ВЪПРОС ЩЕ ГО ПРЕ-ПУБЛИКУВАМ, АКО МИ РАЗРЕШИ , РАЗБИРА СЕ! НЕ ИСКАМ ДА СЕ ПРАВЯ НА ВЕЛИК! ВСИЧКО ДОБРО!
цитирай
12. skarif - Помни ли какво притежава?
20.06.2013 17:38
Как успява да запомни цялата си собственост? Изумително! Повече няма да може така обаче...
цитирай
13. alegatora - Какъв е дялът на Пеевски? Някой ...
20.06.2013 17:40
Какъв е дялът на Пеевски?
Някой няма ли да попита откъде ума пари за разплащането или как е получил дяловете си в собствеността на тези медии?
цитирай
14. bainiki - ПУСНАЛ СЪМ ГО В
20.06.2013 17:49
СЛЕДВАЩАТА ПУБЛИКАЦИЯ КАТО ВРЪЗКА, НО В ДРУГИЯТ МИ БЛОГ - НА ДУМАТА БТВ!
цитирай
15. bainiki - А ТОИ Е
20.06.2013 18:13
ТУК - http://slivendnesiutre.wordpress.com/2013/06/04/%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0/
цитирай
16. bainiki - ПУСНАЛ СЪМ ГО В
20.06.2013 18:19
СЛЕДВАЩАТА ПУБЛИКАЦИЯ КАТО ВРЪЗКА, НО В ДРУГИЯТ МИ БЛОГ - НА ДУМАТА БТВ
http://nikolaijambol.blogspot.com/2013/06/blog-post_9711.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1819980
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031